Kriszta véleménye


2016. nyarán rendeztük meg az esküvőnket itt az üdülőfaluban. Nem fogok a táj szépségéről írni, mert az úgyis látszik a képeken. A szobák pont olyan szépek, mint ahogyan az a képeken látható.
Ezúton is köszönjük a Front Office Manager-nek, Károlynak, hogy segített megvalósítani az elképzeléseinket. Ha Ő nincs ott, akkor nem valószínű, hogy ott tartjuk meg az esküvőnket. Nem voltunk egy egyszerű eset, mert három naposra terveztük az esküvőt, rengeteg kérdésben voltunk tanácstalanok, de Károly mindenben ott volt és készségesen, TÜRELMESEN segített nekünk. Messzemenőkig próbáltak eleget tenni a kéréseinknek, pl.: a szakács hajlandó volt kilépni a komfort zónájából és az általam küldött pogácsa recept alapján készítették el az esküvőre a pogácsákat, nemcsak vega, de vegán és étlapon nem szereplő ételeket készítettek, (tortillába tekert grillezett zöldségek joghurtos kapros mártogatóssal - ami olyan jól sikerült, hogy édesanyám könyörög a receptért, hogy szerezzem meg) segítettek külön programokat szervezni a vendégek részére (íjászkodás, patkódobás, karikás ostorozás, állatsimogatás).....és még hosszan sorolhatnám.

Kedves házasulandók, családi összejöveteleket tervezők, ha tényleg azt szeretnétek, hogy a terveiteknek megfelelően történjenek a dolgok és fontos számotokra, hogy még akkor is türelmesen és kedvesen fogadjanak, ha a 63. részlet kérdéssel fordultok hozzájuk (Károlyhoz), akkor ez a megfelelő hely a számotokra.

Úgy éreztük, hogy sikerült megtalálni a számunkra legalkalmasabb helyszínt, ahova a jövőbe is szívesen vissza fogunk térni (csak más apropóból :) ).


Speciális ajánlatok