Családi ajánlatok

Családi ajánlatok


Családi összejövetelekhez is ajánlhatunk ideális helyszíneket az Üdülőfalu területén. Születésnapi vagy névnapi vacsorához, évfordulóhoz, vasárnapi ebédhez keres helyszínt? Nálunk minden megoldható, akár a szabadban is!

Legénybúcsú

A feljegyzések szerint először a spártai katonák kezdték el a legénybúcsú megrendezését és a szokás lassan továbbterjedt, később meghódítva az egész kontinenst. Kezdetben csak azért rendezték, hogy megóvja a házasságot a rossz szellemektől, később egyre inkább az utolsó, féktelen mulatozás szinonimájaként emlegették. Transzfer, könnyűnek egyáltalán nem nevezhető ételek, paintball a somogyi rengetegben, terepjárós kalandtúra, bor- és pálinkakúra, kora délutáni regeneráló "reggeli"- nálunk ilyen is lehet egy legénybúcsú...

Leánybúcsú

Több forrást felkutatva teljesen kusza kép tárul elénk, ha meg akarjuk tudni, hogy honnan származik a leánybúcsú ötlete. Egyesek szerint a 17. században a hollandok, mások szerint már a 14. században az angolok indították a hagyományt - abban azonban biztosak vagyunk, hogy az amerikaiaknak sikerült leginkább ismertté tenni! Bárhogy is legyen, mi olyan programot ajánlunk, ahol mndenki jól érezheti magát, de leginkább a menyasszony! Visszafogott koccintás, "Kincskeresés" a falu különböző állomásain, majd végül a meglepetés - Vigyázat! Nem mindig az ugrik elő a dobozból, amire számítunk!

Keresztelő

Gyermekeink életének egyik legfontosabb pillanata, ugyanakkor a keresztszülőnek választott rokonok, barátok életének is fontos pontja. A csodálatos környezet is hozzájárul, hogy megünnepeljék a jeles alkalmat, mikor egy új tag lép a keresztség szentségébe. A hagyományos, templomi keresztelő után ajánljuk a "lazább", de talán emlékezetesebb folytatást: egy fergeteges hangulatú bográcsozás a családdal és a vendégekkel.

Ezüst-, arany-, gyémántlakodalom

A jól sikerült leány- vagy legénybúcsú után megtartott esküvőt követő 25., 50. és 60.évben is - de akkor mindenképpen! - van apropó ünnepelni. Meglepetésként az egész családot összehozzuk, a kicsiknek az ebéd vagy vacsora után gyerekprogramokat biztosítunk, hogy a nagyok nyugodtan beszélgethessenek, emlékezhessenek, ünnepelhessenek...

További speciális ajánlatok
Speciális ajánlatok