Esküvői szolgáltatások


Mi, Somogy Kertjében azon vagyunk, hogy a „Nagy nap” egy életre szóló élményt adjon, s minden tekintetben kellően kiszolgálja a Pár és a vendégkör igényeit!

Ehhez kínálunk:
Négy csillagos szállást a lakodalom, de már a megelőző vagy azt követő éjszakára is, akár az egész násznép részére.

Romantikus helyszínt a polgári, és templomi szertartáshoz, az esküvői vacsorához és mulatsághoz.
Ha a létszám vagy a stílus úgy kívánja, sátras rendezvény kialakításában is napi rutinnal rendelkezünk.

Számos elsőrendű menü- (hagyományos, reform, extra, kerti grill), és italsorból válogathat a jegyes pár, és ha úgy kívánják, egyedi ízlésnek megfelelően alakítjuk ki az ünnepi lakomát.

Somogy Kertje és környezete festői lehetőséget nyújt fotózáshoz, egyedi és egyben páratlan képek készítésében is segítünk, kérés esetén jó pár újszerű ötlettel szolgálhatunk.

Saját, kül- és beltéren is alkalmas hangosításunkkal teljesebbé tesszük az eseményt, a hangulatot kellőképpen kiegészítjük.

Továbbá számtalan partnerünket őszinte bizalommal ajánljuk, akár dekor- virág, vőfély- ceremónia mester, fotós- videós, zenekar- dj- ről legyen szó!


Ha felkeltettük érdeklődésüket, kérjék ajánlatunkat kollégánktól, vagy látogassanak el hozzánk és döntsenek személyes beszélgetés alapján! Továbbá, keressenek minket országosan megrendezett esküvői kiállításokon, ahol szintén bőséges információval szolgálhatunk, esküvőjük lehetséges helyszíneként!

 

 

 


Speciális ajánlatok