Pároknak

Pároknak


Mivel Bonnya a házasodni vágyóknak egyedülálló környezetet kínál, így aki esküvőjének színhelyéül Üdülőfalunkat választja, annak e festői környezet méltán ékesíti meg emlékeit

Életük legemlékezetesebb napján mit tudunk mi nyújtani?

Az év nagy részében éttermünkben, teraszunkon és kertünkben felejthetetlen hangulatú fogadásokat és esküvőket szervezünk. Komfortos házak, színvonalas étterem, barátságos, vendégszerető személyzet gondoskodik arról, hogy életük Nagy Napja felejthetetlen élményekkel gazdagodjon.

Ha igényli, esküvőjét teljes egészében megszervezzük. Komplett menüsor, teljes dekoráció és sok más dolog, ami egy tökéletes naphoz kell… Azt mondják, hogy egy pompás esküvőhöz legalább annyira hozzátartozik a hely szelleme, mint az étel és az ital minősége. Nálunk ez mind megvalósul!

Látogasson meg minket a januári Esküvő kiállításon, a Budapest Kongresszusi Központban, ahol már évek óta jelen vagyunk. De a székesfehérvári vagy a kaposvári kiállításokon is megtalálja standunkat! Természetesen annak is örülünk, ha személyes látogatásával megtisztel minket az Üdülőfaluban. Szeretettel várjuk!

Kérje kollégáink segítségét a szervezéshez…..Önt itt profik várják!

Segesdi Károly
üdülőfalu-vezető
+36 30 663 5646

Email: fom@somogykertje.hu

További speciális ajánlatok
Speciális ajánlatok