Vélemények


Somogy Kertje vélemények

SZUPER HELY
2015.02.04.
SZUPER HELY, csodálatos környezet, nyugalom, madárcsicsergés, finom ételek, szép és kényelmes szobák, jó kirándulási lehetőségek és nagyon KEDVES személyzet :D Mindenkinek ajánlom, hogy menjen el egyszer ide és élvezze a Somogy kertjét :)


 

"KIS HAZAI TOSZKÁNA"
2015.02.04.
Csodálatos hely, kis hazai Toszkána, sportolóknak is szuper, hibátlanul finom ételek, ja és Jacuzzi a csillagok alatt? Vissza kell jönni!


 

KÍVÁLÓ!
2015.02.04.
Tavaly júniusban élveztük vendégszeretetüket , a hotel csodálatos somogyi dombságban fekszik, egy csendes kis zsákfaluban, Bonnyán. A természettel harmóniában kialakított kényelmes szállodai szolgáltatásokat egyedi módon ötvözi a falusi vendéglátás. Aki valóban ki akarja kapcsolni a városi nyüzsgést, itt tökéletesen megtalálja magának ezt a hangulatot. A hely adottságai, a kiváló konyha és a kedves vendéglátás biztosítják, hogy jól érezze magát a kedves vendég. Én ajánlom!


NYÁRI VAKÁCIÓ
2014.09.07.
Komfortos szobák, remek ízek, barátságos kiszolgálás, és ehhez még végtelen nyugalom, csend és harmónia. Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat!!


 

IMÁDOM A DOMBOKAT
2014.07.29.
Mindent megadnék, hogy több időt tölthessek a Somogy dombjai között. Soha nem lehet megunni a látványt. Somogy Kertje pedig a legjobb hátteret adja a környék szépségének élvezetéhez: kényelem és kedves kiszolgálás.


 

PAZAR ÉLMÉNY
2014.07.28.
Gyönyörű a táj az esti órákban, mikor a nap átsüt a lombokon. Megfogott a hely atmoszférája


 

MICSODA NYARLÁS
2014.07.25.
Nagyon jól éreztük magunkat Somogy Kertjén. A kaja olyan jó volt, hogy azóta is azt emlegetem.


 


Speciális ajánlatok