Vidéki romantika


Somogy Kertje egy hagyományos esküvői helyszínhez képest más és több!

A már megszokott ünnepi forgatókönyvtől eltérően náluk akár 1,5 napon keresztül is ünnepelhet szeretteivel! Menyegzője üdülőfalunkban garantáltan tovább tart, mint Hamupipőkéjé.

A nagy nap után pihenjen meg, reggelizzen együtt családjával, s ha úgy tartja kedve sétáljon, relaxáljon, használja szolgáltatásainkat, próbálja ki finn szaunánkat, pezsgőfürdőzzön a csillagos ég alatt. Mindezt kedvező feltételek mellett Somogy Kertjében megteheti!

Mi azon munkálkodunk, hogy Ön, lakodalma napján kipihent legyen. Örömmel fogadjuk már esküvője előtti napon is, így az előkészületeket zavartalanul töltheti. Évszakonként változó különleges, természeti miliőben egyedi képeket készíthetnek.

Mindemellett nálunk egyszerre lehetséges az esküvői szertartás (egyházi és polgári egyaránt), valamint a násznép fogadása, a lakodalom és az elszállásolás is.

Romantikus külső helyszíneket tudunk biztosítani a násznép számára: szabadtéri medencénk környezete a háttérben terméskő fallal, hangulatos padokkal, boldogságkapuval, vörös szőnyeggel különleges élménnyé teszik a szertartást és az azt követő pezsgős gratulációt.

Kevésbé szép idő esetén konferenciatermünk rendelkezésre áll a szertartás helyszínéül.

A násznépet tágas teraszunkon tudjuk üdvözölni, ahonnan már csak egy lépés a Makovecz-stílusú éttermünk – itt igényesen kialakított, egyénre szabott ültetéssel és díszítéssel várjuk a vacsorához készülődő társaságot.

Amennyiben a lakodalomhoz meg kell nagyobbítanunk a teret, úgy sátorállításra is van lehetőség – itt a zenekar elhelyezése és a tánctér egyaránt kényelmesen megoldható.

Esküvő helyszín Somogy Kertje éttermében


Speciális ajánlatok