Trash the dress esküvői fotózás


Trash the dress esküvői fotózás

 

A Trash the Dress Fotózás az esküvőfotózás speciális, kreatív ága, mely Amerikából származik. Lényege, hogy esküvői ruhában (optimális esetben mind a menyasszonyról, mind a vőlegényről) olyan képek készülnek, melyek teljesen ellentétben állnak ruhák eleganciájával. Erre a fotózásra eredetileg az esküvő után került sor, amikor már nem számított, ha kárt tesznek a ruhában. A Trash the Dress fotózás másik lényeges eleme ugyanis az, hogy a ruhát összekoszolják, vízbe merítsék, szétszaggassák.

Egy igazi falusi esküvői helyszín, mint a Somogy Kertje Üdülőfalu szárnyakat adhat egy jó fotós fantáziájának! A tanyán éppen tehenet fejő menyasszony, vagy szénakazlak között rosszalkodó pár, minden csak a házasulandók bevállalósságán múlik. Akár a disznóólat is kigazézhatják, ha már elhatározták, hogy kivégzik a szép ruhát.  Ez az igazi vidéki romantika! 

Itt egy falusi üdülés alkalmával mindent megteszünk, hogy a vendégek kedvében járjunk ugyanúgy, mint a nálunk tartott esküvőknél. Tudunk ajánlani megfelelő fotóst, akivel többször dolgoztunk együtt a párok megelégedésére. 

A trash the dress fotósok és fotóalanyok egyik kedvelt helyszíne a vidék, ahol szénakazlak, talicska, karám, kiszuperált vagy még működő mezőgazdasági gépek, együttműködő lovak és más érdeklődő háziállatok várják a ttd szerelmeseit. Ez a stílus (illetve annak "country" c. megfelelője) különösen az észak-amerikai kontinensen, az Egyesült Államokban és Kanadában közkedvelt.

 

 

Íme néhány kép, mely az ideális falusi esküvők helyszínén készültek Somogy Kertjében:

Kreatív esküvői fotózás Somogy Kertjében

 

 

Külföldi példák:

Trash the Dress esküvői fotó country stílusban

A falusi esküvői filingnek nincs párja

 

 Menyasszony a szénában

 


Speciális ajánlatok