Polgári szertartás


Somogy Kertjében az is módjában áll, hogy a polgári szertartást nálunk, mint kihelyezett helyszínen tarthassa meg.
A törökkoppányi anyakönyvvezetőnek minimum a szertartást megelőzően 1 hónappal szükséges bejelenteni azt, és leegyeztetni az elengedhetetlen kérdéseket.

Esküvői szertartás Somogy megyébenMind szabadtéri, mind beltéri szervezése kialakítható az esküvői pár igényeinek, és az időjárásnak megfelelően. Több helyszínt is felkínálunk a Pár számára!
Kültéri helyszínként két romantikus hangulatú opciót ajánlunk, melyek festői vonásokkal emelik a látvány, és nem utolsó sorban a fotók színvonalát:
Nagyházunk melletti zöld terület
Medencénk melletti zöld terület

Ha fedett helyszínt szeretnének, vagy az idő úgy kívánja meg,
további három színteret jelölhetünk ki ennek megvalósítására:
Medencénk melletti kerti kiülő
Főépületünk Konferencia terme
Teraszunkon felállított sátor

Romantikus esküvői helyszínA helyszíneken térítésmentesen biztosítjuk a hangosítást, székeket és padokat (korlátozott létszámban) a kifogástalan rendezvény megszervezése érdekében.
Boldogságkaput is szolgáltatunk kérés esetén, valamint ennek, illetve a szertartás helyszínének dekorálását is elkészítjük, felár ellenében.
Egyeztetés szerint vendégvárással, és/ vagy a gratulációhoz nélkülözhetetlen pezsgőzéssel is kitelepülünk a választott helyszínre.
Azt mondják, hogy egy pompás esküvőhöz, legalább annyira hozzátartozik a hely szelleme, mint az étel és az ital minősége. Nálunk ezt mind megtalálja!
Kérje kollégánk segítségét a szervezéshez!


Speciális ajánlatok