Konyhánk stílusa


Gasztronómiai kínálatunk alapvetően a klasszikus magyaros ízeket nyújtja.
Előzetes rendelésre idényjelleggel, valamint nagyobb létszám esetén tájjellegű, a régi magyaros konyhára jellemző gabonaételeket is kínálunk (pl. hajdina, köles, rozs, zab).
A különböző táborok, csoportok számára örömmel készítünk lakto-vagy ovovegetáriánus, valamint vegán ételeket. 

Szállóvendégeink és betérő Látogatóink egyaránt igénybe vehetik a’ la carte kínálatunkat. Csomagajánlatainkat foglaló vendégeink részére félpanziós ellátást biztosítunk, amely tányérszervizt vagy svédasztalos ellátást tartalmaz. Kérjük, hogy glutén-vagy laktózérzékenységüket előzetesen, már foglalásuk során jelezni szíveskedjenek!

Esküvői vacsorák, lakodalmak lebonyolításában gyakorlott személyzetünk örömmel várja az ifjú párt és a násznépet: esküvői menüink változatos, kombinálható lehetőségeket kínálnak, desszertek tekintetében akár helyben, akár cukrászdával egyeztetve is tudunk megoldást biztosítani.

Éttermünk szívesen vállalja keresztelők, ballagások, évfordulók és minden jellegű családi-, baráti esemény, valamint céges vacsorák lebonyolítását is.

 

Kulináris élvezetek

Nemcsak étlapról kínálunk különlegességeket – előzetes egyeztetéssel langallósütésre, tárcsás grillezésre, kürtőskalács készítésére, rendelésre készült tájjellegű ételek elfogyasztására is lehetőség nyílik.

Alapanyagok

Konyhánk törekszik a természetes, helyi, idényjellegű alapanyagok használatára – jó kapcsolatot ápolunk Bonnya faluval és a kistérség őstermelőivel, így a házi lekvártól a csicsókáig sok minden megtalálható nálunk, amely helyi gazdáktól származik.


Speciális ajánlatok