Kiajánló


Bemutatkozunk

Itt végre fellélegezhet – és nemcsak Ön, hanem kedves vendégei és ügyfelei is. Gyönyörű környezet, változatos táj, eredeti szálláshely, amilyent máshol biztosan nem talál, kiváló konyha és fantasztikus személyzet, akik minden kívánságát lesik... és mindezt barátságos árakon!

Miért pont Somogy Kertje?

Mi, itt Somogy Kertjében tisztában vagyunk azzal, hogy milyen nehéz jó helyszínt találni. Ezért bátran kijelenthetjük: ha ilyent keres, akkor nálunk jó helyen jár!

Rendezvényét, céges tréningjét, találkozóját különlegessé és egyedivé tudjuk alakítani. Az alábbi rövid leírásból képet kaphat erről – és kedvet is ahhoz, hogy személyesen látogasson el hozzánk!

A rendezvényeket úgy is meg lehet szervezni nálunk, hogy a programokat mindvégig a szabadban tartsák meg. Ezekben olyan elemek szerepelhetnek, amelyek a természet nyújtotta lehetőségeket igyekeznek elsősorban kihasználni. A kerékpározás, íjászat és különböző ügyességi játékok, alkalmanként kiépíthető kalandpálya, kispályás foci-
és strandröplabdapálya, vagy vadles –esetleg vadászattal egybekötve – kiváló alapot szolgáltatnak egy jól sikerült csapatépítő tréninghez, vagy egy-egy fárasztóbb megbeszélés utáni kikapcsolódáshoz.

Amennyiben az időjárás nem bizonyul jó partnernek, az Üdülőfalu étterme és konferenciaterme mellett a nádfedeles szabadtéri kiülők is lehetővé teszik, hogy a rendezvényt „tető alá” hozzuk.

 

Szálláshelyek és programhelyszínek

Vendégeit összesen öt házban tudjuk elhelyezni, amelyek egymástól ill. a főépülettől 5-15 percnyi sétára helyezkednek el. . 

A „Nagyház” kúria jellegű épület. Itt egy hangulatos nappali, olvasószoba is található. A Nagyházban található 11 szobánkban maximum 25 főt tudunk elszállásolni
– tetőtéri szobáinkban a kellemes hőmérsékletről klímaberendezés gondoskodik. 

A Nagyházzal szembeni Kisház (Apartmanház) egy 120 m2-es családi ház jellegű épület, melyhez szintén tartozik egy hangulatos tornác. Itt két szoba található,melyekhez külön fürdőszobák tartoznak. A ház hangulatos, tágas nappalival rendelkezik. Szobánként és házként is foglalható, összesen kb. 6-10 fő elhelyezésére alkalmas.

Pusztai házunk egy-egy gyönyörűen felújított fatornácoscserépkályhás parasztház, kétágyas, pótágyazható szobákkal, melyek a tornácról
nyílnak. A ház a főépülettől minteg 950 méterre található, azoknak ajánljuk, akik szeretik a könnyű reggeli/esti sétákat.

A Lencsésház illetve a Konferenciaszobák a főépület közvetlen közelében találhatók.

A házak udvarán a parkolási lehetőség biztosított (nem őrzött). WiFi Internetkapcsolat az Étterem épületében van. Az Üdülőfalu**** összesen 65-70 fő elhelyezésére alkalmas, de többágyas szobák és pótágyak alkalmazásával 90 fő is elszállásolható.

 

Somogy Kertje – amitől olyan jó az éttermünk

Séfünk nagy gondot fordít arra, hogy vendégeinkkel megismertesse a somogyi specialitásokat – saját interpretációjában.
A reggeli bőséges büfé-reggeli, a félpanzió keretén belül kérhető vacsora pedig a vendégek számától függően menüválasztásos vagy büféasztalos. Amennyiben valaki à la
carte étkezési lehetőségre vágyik úgy szívből ajánljuk konyhafőnökünk specialitásait, a hal- és vadételeket. 

Rendezvényeknél támogatjuk a rendhagyó megoldásokat is, lehetőség van bográcsozásra, grillezésre, kemencés sütögetésre több helyszínen is: az étterem előtti teraszon, vagy a szabadtéri medence mellett, esetleg egy medencés partyval összekapcsolva. Mindkét terület hangulatos, nádfedeles kiülőkkel rendelkezik. Rengeteg további ötlettel és megvalósított rendezvények tapasztalatával rendelkezünk, várjuk jelentkezését, hogy közösen valami egyedit alkothassunk!

Akik már a Somogy Kertje Üdülőfalu**** vendégei voltak legutóbb, és jól érezték magukat – a teljesség igénye nélkül: 

- TESCO
- OTP Bank
- CITIBANK
- Novartis
- Roche
- MKB Bank
- Praktiker
- Generali
- RTL Klub
- Chemico
- Kaposvári Villamossági Gyár
- Aegon Biztosító
- ERSTE Alapkezelő
- Yahoo Inc.


Kérje egyedi ajánlatunkat! 

Fonyó Gabi és Babák Klaudia
+36 30 663 5656 és +36 30 663 5654

Email: info@somogykertje.hu

 

 

Céges rendezvények, kiajánló nyomtatható verzió letöltése ITT

 


Speciális ajánlatok